Luisa Cerano

NIEUW SEIZOEN, NIEUWE STIJLEN

We presenteren de herfst / winter 2018-collectie – de collectie ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van LUISA CERANO. Het merk bewijst opnieuw zijn onnavolgbare vrouwelijke profiel – zowel verfijnd en geschikt voor evenementen, en kostbaar en elegant met betrekking tot de gebruikte stoffen. De inspiratiebronnen variëren van Brit Chic en Heritage tot Ethno Flair, tot Street Style en Urban Vibes – in delicate kleuren, contrasten en ontwerpen.

Dit zijn de hoogtepunten!

GO WEST
EERSTE COLLECTIE

Met dit thema bepalen ethno-flair en ultramoderne stedelijke esthetiek de stijl die is afgeleid van folklooks en de bohemien houding van de jaren ’70. Coole details worden gedefinieerd als een optimistische mix van cowboy- en rockelementen. De kleurrijke basis wordt gevormd door donkerblauw en olijfgroen, met vrouwelijke elementen van zachtgebrande toffee en terracotta. De uitzonderlijke contrasten worden gecreëerd met rokerige pastelkleuren zoals mauve en poederroze.

MIDDEN-WARM-UP / DE COLLECTIE
TWEEDE COLLECTIE

De stijl van de collectie wordt gekenmerkt door een mix van urban vibes en casual upper-elementen. Fijne kleurcontrasten in een retro-look met lichtroze, nougat en Manhattan-groen zetten nieuwe standaarden op een zwarte ondergrond. Crème voegt aantrekkelijke elementen van lichtheid toe aan het uiterlijk – terwijl primula ze accentueert.